onsdag 4 maj 2011

Teaser inför marknaden no.1



LagströmWiktorsson
Lina Lagström
+46 (0)707 78 36 03
Göteborg
Elin Wiktorsson
+46 (0)703 00 69 89
Stockholm
Adress:
AB LagströmWiktorsson
S:t ansgars väg 10A
16951 SOLNA
Historien om LagströmWiktorsson tog sin början i Florens, en solig dag hösten 2005. Det var nämligen då som Lina och Elin fann varandra på designskolan AIAMD.Efter ett år av cappuccino och italienska fraser, skildes de åt för att studera design på olika håll i Sverige. Lina bosatte sig i Visby där hon tog kandidatexamen i industriell design och Elin tog en Bachelor of Fine Arts på designprogrammet i Kalmar.
Fem år efter den första cappuccinon och med varsin designutbildning i portfolion, var det åter dags att slå sig samman. Sagt och gjort, första kollektionen med klädhängare visades på möbelmässan i Stockholm 2010. Den andra på Formex 2011 och den tredje, ja vem vet... I skrivandets stund finns den bara i tanken, men delar av både den första och den andra kollektionen finns snart i en butik nära dig.
Det som inte avslöjas i denna historia är att Elin även hunnit driva sin egen designbyrå under två års tid. Att Lina avklarat en Master of Fine Arts på HDK, det är också en parantes. På designmarknaden kommer vi att sälja våra nyproducerade klädhängare leaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar